Kayseri Yağlaması

kahvaltitarifleri.com | 22:09


Lavaş Ekmeğinden Kayseri Yağlaması



  • 300 gr kıyma 
  • 4 orta boy soğan 
  • 3 Sivri biber
  • 4 adet domates 
  • Yağ, tuz, karabiber, pulbiber
  • 1 çay bardağı sıcak su 

Üzeri için;
  • Yoğurt, sarmısak ve tuz

Malzemelerimizi sırası ile bir tavaya atıp pişirelim
Hazır Lavaş ekmeklerimizi aralarına hazırladığımız sostan koyarak kat kat düzelim
Yoğurtlu sarımsaklı sos isteğe göre koymayabilirsiniz de
Afiyet olsun

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumlarınızı Bizden Esirgemeyin...

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Kahvaltı Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by .. Published by ..
Proudly powered by Blogger