Paçanga Böreği (Kıymalı)

kahvaltitarifleri.com | 23:26

pacanga boregi
paçanga böreği yapılışı

Malzemeler;
  • Kıyma 
  • Kaşar
  • Sıvıyağ
  • Galeta unu 
  • 2 tane yumurta 
  • Yufka 

Hazırlanışı;


  • Kıymayı kavuruyoruz isterseniz kendi yağında isterseniz 1 yemek kaşığı sıvı yağ koyabilirsiniz.
  • Yufkamızı önce dörde sonra sekize bölüp üçgen yapıyoruz.
  • Bir tane üçgen yufkamızın geniş tarafına kavurduğumuz kıymadan koyup üzerine kaşar ekleyip sarıyoruz .
  • Yufkalarımızın hepsini sardıktan sonra 2 tane çırpılmış yumurtaya batırıp heryerini ıslatıyoruz sonra galeta ununa buluyoruz.
  • Teflon tavada az sıvı yağda iki tarafını eşit kızartıyoruz
  • Kağıt havlu üzerinde bekletip fazla yağını çekmesini sağlayabilirsiniz ..


Afiyet olsun...

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumlarınızı Bizden Esirgemeyin...

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Kahvaltı Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by .. Published by ..
Proudly powered by Blogger